Proiectare generală și de arhitectură

Diversitatea situațiilor întâlnite face necesară studierea și găsirea unor răspunsuri particulare pornite de la întelegerea nevoilor și oportunităților inițiale. Prin coordonarea întregii echipe de specialiști implicate, elaborăm soluții de arhitectură și documentații complete în vederea conceperii, autorizării, detalierii tehnice și execuției unui proiect.

PATRIMONIU CULTURAL ȘI MONUMENTE ISTORICE

Redescoperim poveștile clădirilor existente valoroase, materialele, tehnicile constructive, spațiile interioare, detaliile, relației lor cu vecinătatea și dezvoltăm prin restaurare un scenariu de intervenție care răspunde cerințelor actuale.

DESIGN INTERIOR ȘI AMENAJĂRI SPAȚIALE

Realizarea amenajării de interior prin detalierea proiectului conduce la adaptarea spațiilor existente la nevoile particulare de locuire prin definirea unor atmosfere spațiale reprezentative.  

VIZIUNE CREATIVĂ ȘI STRATEGII DE DEZVOLTARE A INVESTIȚIEI

Privim cu entuziasm momentele în care este nevoie de o viziune creativă care să contribuie la o dezvoltare durabilă a patrimoniului construit. Studiem posibilitățile specifice fiecărui demers și realizăm analize multicriteriale care să asigure sustenabilitatea pe termen lung a investiției.

MANAGEMENT DE PROIECT ȘI URMĂRIRE DE ȘANTIER

Oferim consultanța necesară care să asigure un bun proces de construcție al cladirilor proiectate. Ne implicăm în evoluția proiectului până la finalizarea șantierului, urmărind, adaptând și găsind soluțiile tehnice potrivite.

CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

Situațiile particulare au nevoie de răspunsuri individualizate, iar echipa noastră poate ajuta la găsirea unor direcții de acțiune care să rezolve provocări și să descopere oportunități.